Terug naar school! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Terug naar school

Terug naar school

Wat gaat de tijd snel ! Nog maar pas gingen we naar de proclamatie feestjes van onze kinderen en nu is 15 augustus al gepasseerd en binnen een dikke anderhalve week is het back to business.

Met het nieuwe schooljaar komt ook weer de rat race in ons leven binnengeslopen… Voor je het weet hol je weer van de ene activiteit naar de andere om dan nog snel snel de inkopen te doen, eten te maken en de kinderen te helpen met hun huiswerk.

Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op dit nieuwe schooljaar. Meestal heb je nu al een lijst ontvangen welk Atoma schrift jouw tiener nodig heeft en of dit gelijnd of geruit papier moet zijn :-). 

Doe dus zeker het grootste deel van de aankopen voor schoolgerief op voorhand. Zo hoef je niet direct op 1 september of het daaropvolgende weekend in te drukke winkels gaan aanschuiven. Als je het schoolgerief nu al aankoopt, dan kan je ook jouw kinderen er uitgebreid bij betrekken. Neem de tijd om een rustig uitje naar de winkel in te plannen zodat de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze graag hebben. Want ook zij beginnen binnenkort weer met de hobby's en sport, waardoor ook zij een drukkere agenda krijgen.

Dus gun jezelf rust, en bereid de start van het nieuwe schooljaar goed voor.

Bij titatimi kan je terecht voor leuk en origineel schoolgerief. Ik geef je graag wat inspiratie mee.

Voor de stoere binken:

Voor de dromerige meisjes

Kijk zeker ook op onze website voor leuke schriftjes, agenda’s, planners en balpennen.

titatimi wenst je alvast een fijne start van het nieuwe schooljaar.


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »